Wersja dla osób niedowidzących

Oddział XII, XIII, XIV

Gotowanie
24.11.2017

Życie w Krośnickim Uniwersytecie Dorosłości  to nie tylko nauka w salach. Naszym drugim miejscem pracy jest kuchnia. Tam powstają przepyszne sałatki, koktajle, ciastka i różne wypieki. Własnoręcznie przygotowane potrawy smakuj ą najlepiej. 
Przepisy wybieramy z książki kucharskiej, szukamy ciekawych potraw w Internecie oraz uruchamiamy naszą wyobraźnie.
 
 
Zdjęcie nr 1.
Oddział XIV przygotowuje zupę- Zgadnijcie jaka?
 
Zdjęcie nr 2.
Kacper, Karol i Wojciech zaangażowani w  przygotowanie zupy.
 
Zdjęcie nr 3.
Wojciech z pomocą Pani Basi zawsze pracuje sumiennie
 
Zdjęcie nr 4.
Gdzie kucharek sześć  tamnie ma co jeść (zupa dyniowa mniam)
 
Zdjęcie nr 5.
Kelnerka Klaudia podaje wszystkim kolegom pyszna zupę
 
Zdjęcie nr 6.
Pulpety mięsne czy kulki mocy A. Lewandowskiej ? 
 
Zdjęcie nr 7.
Pani Aneta, Jakub, Pani Renata, Norbert i Szymon z  Oddziału XII zdradzają  tajemnice zdrowej kuchni 
 
Zdjęcie nr 8.
Wojtek 
 
Zdjęcie nr 9.
Emilka i Dominik są ekspertami w naszej kuchni
 
Zdjęcie nr 10.
Karol. Dominik i Wojciech bardzo sprawnie obierają ziemniaki
 
Zdjęcie nr 11.
Adrian i Szymon sprawdzają grubość krojonej marchewki
 
Zdjęcie nr 12.
Która Norbert pokroił perfekcyjnie 
 
Zdjęcie nr 13.
Jakub (Gesler) nadzoruje pracę w kuchni
 
Zdjęcie nr 14.
Będzie pyszna sałatka …myśli Gracjan
 
Zdjęcie nr 15.
Julka dołoży kolejny składnik
 
Zdjęcie nr 16.
Szymon czuje się w kuchni jak ryba w wodzie
 
Zdjęcie nr 17.
Adrian kroi ziemniaki 
 
Zdjęcie nr 18.
Sałatka warzywna gotowa HURA 
 
 
Linki
1% dla OPP
BIP Akademia
Kalendarium
Strona powstała w ramach projektu "Ośrodek Wspierania Ekonomii Społecznej we Wrocławiu" współfinansowanego
ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego


CZŁOWIEK - NAJLEPSZA INWESTYCJA