Wersja dla osób niedowidzących

ODDZIAŁ XI PDP

Przygotowanie do konkursu kulinarnego
01.04.2015

1 kwietnia wzięliśmy udział w Wielkanocnym Konkursie Kulinarnym pt. „Zdrowo i kolorowo”. Udział wymagał przygotowania potrawy wielkanocnej. Postawiliśmy na jajka, jak się okazało słusznie, bo zajęliśmy drugie miejsce. 

 
Zdjęcie 1.
Kuba z radością zajął się przygotowaniem wielkanocnego przysmaku
 
 
Zdjęcie 2.
Ania ze wsparciem pani Edyty cierpliwie miksowała farsz
 
 
Zdjęcie 3.
Agacie siekanie szczypiorku najwyraźniej sprawiało ogromną frajdę
 
 
Zdjęcie 4.
Zadaniem pani Iwony było krojenie rzodkiewki 
 
 
Zdjęcie 5.
Ania przyozdabia potrawę rzeżuchą 
 
 
Zdjęcie 6.
Grupa prezentuje swoje dzieło kulinarne
 
Linki
1% dla OPP
BIP Akademia
Kalendarium
Strona powstała w ramach projektu "Ośrodek Wspierania Ekonomii Społecznej we Wrocławiu" współfinansowanego
ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego


CZŁOWIEK - NAJLEPSZA INWESTYCJA